stil i udobnost

Pronašla je savršene balerinke: Zbog ovog modela kraljica Letizia konačno je skinula ortopedske tenisice

17.06.2024 u 19:17

Bionic
Reading

Kraljica Letizia zbog zdravstvenih razloga visoke potpetice zamijenila je udobnim ravnim modelima. Tjednika ne izlazi iz bijelih tenisica, a sada ih je na kratko je odložila i posegnula za balerinkama, hit modelom koji je izazvao pažnju i kad ih je prvi put pokazala

Iako vrlo vjerojatno jedva čeka da se potpuno oporavi od ozljede stopala kako bi se vratila omiljenim joj sandalama na petu i obožavanim espadrilama kojima je vjerna baš svakog ljeta, kraljica Letizia posljednjih tjedana pokazuje kako itekako vješto zna prilagoditi svoj stil te ravne cipele učiniti svojim najboljim modnim saveznikom.

Tako proteklih nekoliko tjedna ne izlazi iz bijelih tenisica, a redovito ih kombinira s različitim modelima hlača. A sada je na godišnjem sastanku članova Upravnog odbora Zaklade princeze od Asturije, kraljica Letizia je sjajnim balerinkama još jednom pokazala laskavu kombinaciju koja potvrđuje da stil nije u suprotnosti s udobnošću.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Kraljica Letizia zajedno s kraljem Felipeom zatvorila je radni tjedan sastankom u kraljevskoj palači El Pardo u Madridu, a tom prilikom privukla pažnju stajlingom. Izbor je pao na klasične crne hlače te sako od tvida. Iako je taj izbor mnoge pomalo iznenadio jer se tvid obično čvrsto veže uz hladne mjesece, no riječ je o kraljici vrlo dragom komadu. Naime, sakoa od tvida koji je nosila jedan je od najposebnijih u njezinom ormaru zbog svog značenja. Riječ je o dizajnu u crvenim, bijelim i crnim tonovima sa zlatnim gumbima koji su izradile žene udruge APRAMP-a (Udruge za prevenciju, reintegraciju i skrb o prostituiranim ženama).

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Klasičan i bezvremenski stajlingu ovog puta je zaokružila crnim chic balerinkama te nakratko odložila Vivo barefoot, ortopedske tenisice iz kojih posljednjih tjedana ne izlazi s razlogom.

Naime, ljubav prema visokim potpeticama španjolsku kraljicu koštalo je zdravlja. Uz postojeće ortopedske probleme nedavno je zadobila prijelom proksimalne falange središnjeg prsta desne noge, zbog čega je prisiljena nositi šire i puno udobnije cipele.

Poput spomenutih tenisica, njezine crne balerinke također se mogu ortopedskim značajkama, a djelo su španjoskog brenda Cacles Barefoot specijaliziranog za anatomsku obuću namijenjenu svim uzrastima. Klasičan model zatvorenih prstiju i pete, a otvorenih bočnih strana stopala pruža udobnost i eleganciju, dodatno naglašenu kopčom preko rista. Kraljica ih je prvi put odjenula prije mjesec dana, a čini se kako je riječ o modelu koji rado reciklira i koji je 'spašava' u ovom trenutno izazvnom stilskom razdoblju.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA