voli reciklirati

Kraljica Letizia ponovno briljirala u stajlingu kakav je nosila i prije četiri godine

24.07.2017 u 17:06

Bionic
Reading

Prilikom posjeta međunarodnoj glazbenoj školi u Oviedu, španjolska kraljica Letizia plijenila je pažnju u elegantnoj smaragdno zelenoj kombinaciji kojom je naglasila svoju vitku figuru, a sličan stajling nosila je i 2013. godine, čime je potvrdila da rado reciklira postojeće odjevne komade

Iako se španjolski kraljevski par nedavno vratio s trodnevnog službenog posjeta Velikoj Britaniji, kraljica Letizia nije uzela predah od dužnosti koje je očekuju u domovini. Tijekom posjeta međunarodnoj glazbenoj školi u Oviedu, 44-godišnja kraljica plijenila je pažnju  u smaragdno zelenoj kombinaciji.

Španjolska kraljica na glazbenu svečanost stigla je u zelenoj bluzi bez rukava brenda Uterqüe, koju je iskombinirala s bijelom pencil suknjom. Sličan stajling kraljica je nosila i u srpnju 2013. godine, no tada je uz smaragdno zelenu bluzu, odabrala širu suknju 'A' kroja.

Cjelokupan stajling španjolska miljenica upotpunila je elegantnim nude štiklama modne kuće Prada, zelenom Hugo Boss clutch torbicom te statement naušnicama brenda Bounkit

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljicu je dočekana srdačnom dobrodošlicom nadarenih učenika koji su lijepu kraljicu počastili glazbenim performansom, a kraljica Letizia je u jednom trenutku i pripomogla jednoj od učenica, okretajući joj note dok je djevojka svirala.