uvijek elegantna

Prekrasna kraljica oduševila odabirom pristupačne trendi suknje

16.07.2017 u 21:27

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia tijekom posjeta britanskoj kraljici Elizabethi II plijenila je poglede u jednostavnom i elegantnom stajlingu svojstvenom njezinom stilu odijevanja. Prelijepa kraljica poznata po kombiniranju skupih i jeftinih krpica, odabrala je suknju popularnog engleskog brenda ulične mode

Tijekom službenog posjeta Londonu, španjolski kralj Felipe VI i kraljica Letizia susreli su se s britanskom kraljicom Elizabeth II koja ih je ugostila u svojoj rezidenciji. Španjolska kraljica ponovno je dokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih prvih dama.

Elegantna kao i uvijek, atraktivna kraljica plijenila je pažnju u nenametljivom stajlingu koji je pomno usklađen, no istovremno ostavlja dojam kao da se kraljica nije previše zamarala odjećom.

I kada kombinira odjevne komade uličnog brenda, 44-godišnja kraljica uspijeva izgledati kao milijun dolara. Za posjet Institutu Francis Crick, lijepa kraljica je odabrala trendi midi suknju u boji šampanjca engleskog high street brenda Topshop, jednog od omiljenih brendova ulične mode trendseterica diljem svijeta.

Elegantnu satensku suknju 'A' kroja kraljica Letizia je iskombinirala uz jednostavnu bijelu bluzu na preklop, a cjelokupan stajling začinila je crvenim štiklama brenda Lodi te zanimljivom slamnatom pismo-torbicom s cvjetnim 3D detaljima modne kuće Suma Cruz, dok je nakit dio bogate kolekcije u vlasništvu španjolske kraljice.

  • +27
Kraljica Letizija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica Letizia voli eksperimentirati s modom te rado kombinira luksuzne modne dodatke i jeftinu odjeću, a nerijetko i obrnuto. Crvene sandale brenda Mango jedne su njezinih omiljenih cipela koje je nosila u brojnim prilikama, a često ju možemo vidjeti i u krpicama omiljenog high street brenda Zara.