ŠTO JOJ SE DOGODILO?

Kraljica kiča pretjerala: Haljina samo što ne popuca pod pritiskom

25.09.2017 u 11:51

Bionic
Reading

Pop diva Mariah Carey godinama vodi borbu s kilogramima pa se tako u posljednje vrijeme ponovno udebljala, no trbuščić i jaka bedra nisu njezin glavni problem. Pjevačica nikako da nauči razliku između ženstvenog i vulgarnog odijevanja

Pop diva Mariah Carey viđena je u Los Angelesu u pratnji dečka, 34-godišnjeg koreografa Bryana Tanake, s kojim je imala nesuglasica do te mjere da su u travnju raskinuli vezu, da bi se potom mjesec dana kasnije pomirili. 47-godišnja pjevačica je 13 godina mlađeg Tanaku tada ostavila zbog ljubomornih ispada, koji su bili glavni razlog njihova prekida.

Iako su se mediji raspisali o tome kako je razlog Tanakeove ljubomore bilo njezino viđanje s bivšim suprugom, reperom Nickom Cannonom, s kojim ima blizance Morrocana i Monroe, razlog ljubomore moglo bi biti i pjevačičino oskudno odijevanje.

Par je viđen kako napušta losanđeleski restoran nakon zajedničkog uživanja u večeri, a Mariah je ponovno šokirala svojim stajlingom, koji bi većina ocijenila kao vulgaran i jeftin. Poznata po svojoj ljubavi prema pretijesnim i ultrakratkim haljinama, pjevačica ni ovoga puta nije mogla proći neprimijećeno.

  • +8
Mariah Carey u društvu dečka Bryana Tanake Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za večeru sa svojim odabranikom, kojeg mnogi nazivaju 'sponzorušom' zbog toga što od popularne pjevačice mjesečno prima džeparac od 175.000 kuna, od kojeg joj mora kupovati poklone, Mariah je odjenula pripijenu kožnu haljinicu s prorezom cijelom dužinom, a pridržavaju ga lančići.

Šokantna haljina sama po sebi izaziva podsmijeh, a kada se u nju ugura punašna Mariah i kombinira štikle s potplatom, ring naušnice i frizuru koja je izumrla davnih dana, cjelokupan rezultat je neukusan i vulgaran stajling od kojeg bole oči. Iako bismo putenu pjevačicu voljeli vidjeti u nečem elegantnijem i umjerenijem, čini se da nakon desetljeća modnih promašaja pomaka nema ni na vidiku.

  • +15
Najgori stajlinzi Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia