NEVIĐENI KIČ

Glazbena diva pokazala divlju stranu u kostimu s uzorkom leoparda

01.07.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Tijekom boravka u Izraelu, gdje promovira liniju kozmetike za njegu kože, pjevačica Mariah Carey nije odoljela zovu Mrtvog mora, kao ni tome da se time pohvali svojim obožavateljima putem Instagrama

Učinila je to u stilu prave dive, jer za ono što je običnim smrtnicima potrebno tek koji stotinjak kuna, glazbenoj zvijezdi je trebalo tri i pol tisuće kuna. A govorimo tek o kupaćem kostimu s potpisom Dolce & Gabbana.

Jednodijelni kupaći kostim s uzorkom leoparda Carey je za potrebe ulaska u najslanije more na svijetu sparila s dijamantnom ogrlicom koja neodoljivo podsjeća na 3,2 milijuna kuna vrijedan komad nakita koji joj je tijekom veze darovao bivši zaručnik James Packer.

I ruke kojima je pogurala vodu visokog saliniteta Mariah je ukrasila svjetlucajućim narukvicama, a za svaki slučaj, kako ne bi nedostajalo blještavila, u sunčanim naočalama reflektira joj se prekrasan zalazak sunca.

Pjevačica u Mrtvom moru uživa o posljednjim trenucima ljetnog odmora jer je uskoro čeka povratak u Ameriku. U Las Vegasu 8. srpnja strta serijal posljednjih šest nastupa u sklopu projekta #1 To Infinity - koncerata u Caesar's Palace u Las Vegasu na kojima izvodi svojih osamnaest najvećih hitova. Ubrzo nakon završetka tog showa, Mariah kreće zajedničku turneju 'All The Hits' s Lionelom Richiejem, koja će trajati do rujna.

  • +15
Najgori stajlinzi Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia