SAVJET ZLATA VRIJEDAN

Korektor se nakuplja u sitnim naborima ispod očiju? Taj problem riješit ćete ovim trikom

26.01.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Korektor je jedan od onih dragocjenih make up proizvoda, pored maskare ili balzama za usne, koji se nalaze u većini kozmetičkih torbica, čak i ako niste pretjerana ljubiteljica šminke

Čak i ukoliko ne koristite niti jedan drugi proizvod na licu, dodate li malo korektora ispod očiju i na bubuljice, vaše lice će izgledati odmornije i svježije.

Kvalitetan korektor ima moć izbrisati podočnjake, sakriti sitne bore i ujednačiti boju kože ispod očiju s ostatkom lica pa ne čudi da je među najpopularnijim make up proizvodima.

Ukratko korektori su sjajno pomagalo pa se mnoge djevojke i žene godinama drže provjerenog proizvoda.

Ako ste i vi među onima koji usprkos tome što su dobro proučili tutoriale kako se pravilno nanosi korektor, još uvijek muku mučite sa sakupljanjem korektora u onim sitnim naborima ispod očiju, evo rješenja.

Srećom, postoji prilično jednostavan trik koji će vas riješiti ovog dosadnog problema.

  • +8
Setirajući puderi za svačiji ukus i džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Dakle, korektor se prvo nanosi četkicom ili spužvicom i dobro ga utapkajte ispod oka kako bi se uklopio u kožu. Zatim nanesite puder u prahu za fiksiranje, ali uz pomoć spužvice BeautyBlender. To će osigurati bolju raspodjelu proizvoda pa se korektor više neće nakupljati u sitnim borama oko očiju pa vjerujemo kako ćete isprobati ovaj beauty trik.

Savjet više: Prilikom kupnje korektora, vizažisti savjetuju odabrati proizvode koji su sjajne ili svjetlucave strukture. Dobro je odabrati proizvod koji je za nijansu svijetliji od vašeg prirodnog tona kože. To će osvijetliti područje podočnjaka i prikriti tamne krugove. Za tanku kožu oko očiju idealne su tekuće formule za tanku kožu oko očiju, budući da se kreme i gušće formule mogu taložiti u fine linije i bore.