OMAIRA MARCOS

60-godišnja majka poznate blogerice postala je nova street style zvijezda na Instagramu

22.01.2021 u 13:36

Bionic
Reading

Da su godine samo broj kada je riječ o vještini besprijekornog stila odijevanja, dokazuje velika popularnost 'plus age' modnih blogerica na Instagramu, a u njihovim redovima pojavila se nova zvijezda, 60- godišnja Omaira Marcos - majka poznate španjolske street style zvijezde Carle Estévez

Kanađanka Grece Ghanem, Španjolke Pilar de Arce, Carmen Gimeno i Laura Eguizabal samo su neke od poznatih 'plus age' modnih blogerica na Instagramu koje svojim poimanjem odijevanja u zreloj dobi ne prestaju oduševljavati javnost. Njihovim redovima sada se pridružila 60- godišnja Španjolka Omaira Marcos, čija je kćer Carle Estevez već dobro poznato ime na španjolskoj street style sceni.

Mogućnost upoznavanja modnog stila majke i njezine kćeri putem društvenih mreža pruža nam neizmjerno zadovoljstvo kad vidimo kako je sve što se može reći o majkama i kćerima istina.

U slučaju Omaire Marcos i Carle Estévez to je činjenica, jer ako je kći jedna od najelegantnijih Španjolki s minimalističkim stilom odijevanja, njezina majka Omaira u potpunosti dominira ovom vrstom stila, kojoj dodaje osobni dodir.

Široke hlače, odijela, suknje, haljine i odjevni predmeti sportske estetike samo su neki od Omairinih omiljene modnih komada koje kombinira s uspjehom i velikom jednostavnošću dok ne postigne osobni modni pečat zbog kojeg brojka njezinih pratitelja na Instagramu raste iz dana u dan.

Također nerijetko zna začiniti svoje odjevne kombinacije širokim pojasom, koji modificira konačni rezultat njezinih modnih prijedloga. Uz to, kao velika obožavateljica lika Carrie Bradshaw iz kultne serije 'Seks i grad', nisu joj nimalo strane i ponešto riskantnije odjevne kombinacije.