TAYLOR MOMSEN

Kontroverzna glazbenica otkriva detalje turneje

27.04.2014 u 12:53

Bionic
Reading

Iako joj je tek 20 godina, Taylor Momsen već ima iza sebe dva albuma sa svojim žestokim bendom The Pretty Reckless, a glumila je i u hit teen seriji 'Tračerica'

Kontroverzna rockerica koja je puno prije Miley Cyrus provocirala izazovnim fotosessionima i škakljivim izjavama, u intervjuu za Nylon otkrila je nekoliko detalja o nadolazećoj turneji na kojoj promovira album Going To Hell.

Frontgirl The Pretty Reckless kaže da su je roditelji uvijek podržavali u svemu, pa i kad je snimala provokativne spotove.

'Oni znaju da je to samo eksperiment. To je faza kroz koju prolazim i nije im smetalo. Za mene golotinja ima smisla ako je u službi umjetnosti. Zato sad više ne nosim korzete. Na ovoj turneji bit će manje golotinje', kaže Taylor koja se proslavila ulogom Jenny u seriji 'Tračerica'.

Taylor kaže da je sad mnogi ozbiljnije shvaćaju. 'Nevjerojatno je da publika zna riječi naših pjesmama. Mislim da je to sjajna stvar. Povezivanje s fanovima je najvažnije', kaže.

The Pretty Reckless nalaze se na sjevernoameričkom dijelu turneje, a zatim će ovoga ljeta nastupiti i na nekoliko europskih ljetnih rock festivala među kojima su i Isle of Wight, Rock am Ring, Orange Festival i Download u Doningtonu.