NOVI EFRONOV FILM

Komedija 'Ponovno 17' i u našim kinima

28.04.2009 u 15:41

Bionic
Reading

'Ponovno 17' nova je urnebesna komedija s teen idolom Zacom Efronom u glavnoj ulozi, a u četvrtak, 30. travnja, stiže i u naša kina

Autori filma 'Ponovno 17' postavljaju gledateljima provokativno pitanje: što biste učinili da dobijete priliku još jednom proživjeti svoj život?

Mike O'Donnell (Zac Efron) je zvijezda školskog košarkaškog tima, njegovu igru s tribina prati skaut za koledž i pred njim je blistava budućnost. Međutim, on sve to odlučuje odbaciti kako bi svoj život podijelio sa svojom djevojkom Scarlet jer je upravo saznao da očekuju bebu. No dvadeset godina poslije, Mike vodi život na kojem mu nitko ne bi pozavidio…

Pogledajte intervju sa Zacom Efronom

Osim Efrona ('High School Musical') i Matthewa Perryja (Chandler Bing iz 'Prijatelja'), u filmu igraju Leslie Mann, Thomas Lennon, Michelle Trachtenberg, Sterling Knight i Melora Hardin.

Redatelj je Burr Steers, a scenarist Jason Filardi

Zac Efron kaže da mu se u scenariju svidjelo to što mu priča daje priliku da odigra ulogu koja premašuje njegove godine.

'Već sam glumio tinejdžere, ali bilo je zanimljivo razmišljati o tome da odigram tipa u tridesetima. Nisam upoznat s tim područjem. S klincem se mogu poistovjetiti - doživio sam prvi poljubac, bio sam na čudnim sudarima, svađao sam se s roditeljima. Međutim, nikad se nisam svađao sa svojom kćerkom koja je tinejdžerica. Bilo je malo zastrašujuće to što nisam mogao crpiti inspiraciju iz osobnog iskustva, ali to mi se istovremeno činilo kao jako zabavna ideja', objašnjava Zac, za kojeg producent filma Adam Shankman kaže da ima 'ono nešto' te da je bio savršen za tu ulogu.