SAMO PRIJATELJICA

Koliko su bliski Katy Perry i Pattinson?

30.07.2013 u 12:33

Bionic
Reading

Katy Perry odbacila je nagađanja da se nešto događa između nje i friško slobodnog Roberta Pattinsona

Katy je već u nekoliko navrata viđena u društvu Roberta Pattinsona nakon prekida s Kristen u svibnju. No američka pjevačica osebujna stila kaže da su oni samo dobri prijatelji.

Slavna pjevačica koja se družila s Kristen i Robertom i dok su bili par, u intervjuu za britanski Elle je otkrila da tu nema nikakve romanse.

Perry je ispričala da se tu i tamo čuje preko poruka i s Kristen, posebno nakon što su krenuli tračevi da ona petlja s Robertom.
Kristen je, kako se pisalo, bila ljuta na Katy zbog druženja s Robertom.

'Napisala sam joj poruku da znam što je sve pročitala u medijima, ali da je nikad ne bi povrijedila i iznevjerila. Nisam takva osoba. Samo sam pokušavala biti Robertova prijateljica – a budući da sam cura, naravno da se svašta pisalo', rekla je Perry.

Katy je u tom intervjuu progovorila i o svom ljubavnom životu budući da je opet s Johnom Meyerom, s kojim se u nekoliko navrata mirila i prekidala.

'Ne želim nikoga zatočiti jer sam i sama divlja. Volim muškarce oko kojih se treba više potruditi', rekla je dodavši da joj prijateljstvo s Rihannom jako puno znači.