MUŠKA MODA

Kolekcija Borisa Banovića u Wedding Cityju

11.02.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Istodobno klasična, retro i moderna, ova jedinstvena modna linija popularnog Modnog gurua uskoro će zauzeti svoje mjesto u Wedding Cityju, najvećem konceptualnom megastoreu u regiji

'2B Boris Banović' - kolekcija je za muškarce koji znaju što hoće i koji su spremni to svojim odijevanjem pokazati.

2b Boris Banović

Uz prestižne svjetske brendove vjenčanica i svečanih haljina, sjajno će se uklopiti kolekcija Borisa Banovića i biti razlogom više da sve što vam je potrebno za najsretniji dan u životu potražite upravo u Wedding Cityju.

U Wedding Cityju oduševljeni su suradnjom s poznatim modnim kritičarom i ne skrivaju zadovoljstvo zbog činjenice da je brend 2B Boris Banović postao dio bogate ponude u toj prestižnoj trgovini.
'Boris Banović ugledno je ime na modnoj sceni i velika je čast surađivati s njim, a njegova fenomenalna kolekcija kreirana je za suvremenog muškarca sa stilom i stavom i savršeno se uklapa u naš prostor. Suradnja s Borisom važan je korak prema našoj viziji – okupiti vodeće domaće dizajnere i predstaviti na jednom mjestu sve ono što hrvatski modni kreativci nude budućim mladencima', poručuju iz Wedding Cityja.


Ekskluzivna trgovina Wedding City u nešto više od godinu dana svog postojanja postala je nezaobilazno mjesto kada su u pitanju oprema za vjenčanja i svečane prigode, a dolaskom Borisa Banovića, vodeća je pozicija potvrđena.