BOLNA LJUBAV

Koju je to novu tetovažu otkrila Scarlett Johansson?

25.04.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Glumica je pokazala svoju ljubav prema New Yorku tetovažom na svojoj ruci koja ima oblik tanke narukvice s privjeskom na kojem je ispisano 'Ja volim New York'

'Volim NY', poručila je tetovažom

Novi je dodatak Scarlett Johansson pokazala na promociji filma 'Osvetnici', ali ovo joj nije prva tetovaža. Na podlaktici već ima tetovažu plavog mora i sunca koje zalazi, a na gležnju ima dva prstena povezana slovom A.

Ranije je govorila kako je tetovaže čine sretnom, ali nije odala njihovo značenje i kome su posvećene. U međuvremenu, glumica je nedavno priznala da ima problema sa svojom linijom kao i sve žene, ali da je za akcijske scene u 'Osvetnicima' gdje igra Crnu udovicu bila u savršenoj formi.

'Svaka žena ima problema sa svojim tijelom i ja nisam iznimka. No nakon puno vremena potrošenog u teretani mogu ući u kostim mačke.' Lik špijunke koji tumači 27-godišnja Scarlett vrlo je žestok i morala je puno raditi s dublericom na setu kako bi scene borbi bile dobro izvedene.

'Bilo je potrebno puno treninga i discipline i to je boljelo, i boljelo i boljelo sve dok u jednom trenutku nije prestalo boljeti i onda znate da ste postigli nešto veliko', izjavila je.

Scarlett glumi u filmu o superherojima uz Roberta Downeyja Jr. (Iron Man), Toma Hiddlestoan (Loki), Marka Ruffala (Hulk), Jeremyja Rennera (Oko Sokolovo), Chrisa Hemswortha i Chris Evansa (Captain America).