COCO, RIHANNA, DEMI...

Koje sve zvijezde dijele svoju golotinju na Twitteru?

02.08.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Slavni su već odavno uvidjeli prednosti samopromocije na stranicama kao što je Twitter. Pompa koja se diže zbog statusa i fotki na društvenoj mreži ih ludo zabavlja. No zvijezde su otišle i dalje – njihove gole fotke na Twitteru su sve brojnije

Među prvima koji je probio led je Ashton Kutcher s fotkom Demine guze u bijelim gaćicama. Prema fotki, čini se da se par dobro zabavljao na Karibima za vrijeme vjenčanja Brucea Willisa.

Lindsay Lohan i Aubrey O'Day su se uslikale u istoj, vrlo seksi pozi. Čini se da je poza s dugom kosom preko golih grudi vrlo popularna na Twitteru.

Lady Gaga se kao i obično trudila biti posebna pa je na popularnu stranicu postavila fotke koje se razlikuju od ostalih.

Popularna pjevačica Rihanna je svima odlučila pokazati fotku na kojoj joj proviruje donje rublje i mala tetovaža pištolja, te djeluje vrlo seksi.

Pjevačica Katy Perry je objavila svoju golu fotku iz kade. Intimne dijelove tijela je strateški pokrila velikim pladnjem s pizzom. U vezi s ovom fotkom pjevačica objašnjava da je imala gripu te nije mogla ništa jesti. Kada je ozdravila, razmišljala je samo o hrani i nije mogla prestati jesti, čak ni u kadi.

Najprovokativnije i najzanimljivije foke su one na kojima Adrianne Curry rukom jedva pokriva bujne grudi dok pući usne, zatim slavna i seksi Kim Kardashian koja je odlučila pokazati svoje atribute u minijaturnom donjem rublju.

Kako bi nam posjet Twitteru bio što zanimljiviji, pobrinula se i uvijek provokativna Coco. Djevojka koja ne preže od svlačenja i pokazivanja bujnih grudi i guze je s obožavateljima podijelila i depilaciju bikini zone – bez gaćica, naravno.