TJEDAN MODE, NEW YORK

Koje modne lekcije moramo svi savladati

11.09.2013 u 18:26

  • +41

NYFW: Marc by Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Rodarte, T. Burch, Badgley Mischka. Vera Wang, Diesel Black Gold

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Zaključno do četvrtka, New York je, zbog Tjedna mode koji se tamo održava, centar svijeta kad je modna industrija u pitanju. Prikazuju se ondje već kolekcije za iduće proljeće i ljeto pa pogledajmo što predlažu Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Rodarte, T. Burch, Badgley Mischka, Vera Wang, Diesel Black Gold

Retro, 'šlampavo' i ležerno riječi su koje bi mogle najbolje opisati reviju Marca Jacobsa iz linije Marc by Marc Jacobs. Za žene i muškarce ponudio je dobra odijela s hlačama, bazični izgled za svaki ormar.

Modu pomiče na način da uz bež svilene hlače servira tenisice, a gore kakav crno-bijeli upadljiv top. I dalje nalaže široke mrkvaste hlače s printom, na nešto svježiji način od onog u kojem smo uživali ove ljetne sezone. Plava, prljavoružičasta i vinski crvena boja, prugice koje se lome i puno šljokica i metalnog odsjaja odlike su ove nosive kolekcije.

Da se u modi u svijetu u vrijeme financijske krize ipak malo manje eksperimentira, nosivom kolekcijom pokazuje i Tory Burch, dizajnerica koju je uvelike proslavila Kate Middleton. Ljupke, dražesne, romantične suknje, tunike i haljinice (sve u stilu šezdesetih) donosi s cvjetnim printom, no vrlo profinjenom, što će vam postati jasnije čim prvi komad iz tog dijela kolekcije.

Oscar de la Renta, zna se, pokazao je raskoš za crveni tepih, onaj glamurozni na kakav smo kod njega navikli i kojem pribjegnu sve slavne žene kada se žele nametnuti na javnim događanjima. U tom smjeru i ovaj put očekivano ide i Vera Wang

Diesel Black Gold
mnoge će oduševiti zbog trendi izgleda za baš svaku priliku.

Ne propustite pogledati ni odlične kolekcije koje su pokazali Badgley Mischka i Rodarte