TRIFUNOVIĆ U BB STUDIJU

Koga briga za Big Brother, učinite nešto korisno

01.04.2013 u 11:58

Bionic
Reading

Glumac Sergej Trifunović svoje je gostovanje u emisiju magazin VIP Velikog brata na TV B92 iskoristio samo kako bi pozvao gledatelje da novčano pomognu kompliciranu operaciju koja čeka jednu bolesnu djevojčicu

'Ja ću samo kratko i idem', rekao je poznati srpski glumac Sergej Trifunović čim je sjeo u studio TV B92, pozvan u kontekstu dešavanja u kući Big Brothera.

'Nedavno je u Srbiji umrla djevojka koja nije imala novca za operaciju, ali i dalje možemo pomoći maloj Tijani. Zamolio bih sve gledatelje koji glasaju za ispadanje ovog ili onog iz kuće Velikog brata, odvoje novac za Tijaninu operaciju', rekao je Sergej.


Trifunović je podsjetio da je u Hrvatskoj nedavno prikupljeno milijun dolara za operaciju jedne hrvatske djevojčice i usput u šali prokomentirao: 'Budite veći Srbi od Hrvata', prenosi srpski Blic.

Tijana Ognjanović osmogodišnja je djevojčica kojoj je hitno potrebna transplantacija srca. Transplantaciju bi trebalo obaviti u Houstonu, a za to je prema procjeni bolnice potrebno 1.015.000 dolara.