POVRŠNI KONTAKT

Kirsten Dunst objavila rat selfie fotkama!

24.09.2014 u 15:48

Bionic
Reading

Zvijezdama nije lako. Non-stop ih progone horde obožavatelja koji imaju misiju napraviti najbolji selfie, a pritom nisu zainteresirani za razgovor

Kirsten Dunst snimila je filmić koji je objavio Vanity Fair u kojem je dala do znanja što misli o pomahnitalom trendu među fanovima.

U njemu je Kirsten htjela pokazati kako se zvijezde osjećaju nakon što ih napadnu fanovi koji imaju samo jednu misiju, napraviti selfie sa zvijezdom.


Nakon što je nekoliko trenutaka stajala na cesti, pred njom se zaustavljaju dvije djevojke koje je pitaju je li ona Kirsten Dunst. Nakon toga, izlaze iz auta i bez pitanja se slikaju s njom.

Pritom ne razgovaraju s njom, nego je samo koriste za što bolju fotografiju.

U filmu nazvanom 'Aspirational' glumac i režiser Matthew Frost htio je pokazati kako traženje autograma više nije u trendu te kako fanovi nisu zainteresirani za zvijezdu, nego samo za sliku koju dižu na društvene mreže.

Umjetno stvorena prisnost na fotografiji samo je isprazna interakcija u kojoj se ne ostvaruje nikakav kontakt.

Sve je osmišljeno kako bi se virtualnim putem dobilo što više lajkova, a fanovi nisu zainteresirani ni za kakav ljudski kontakt, iako je glumica htjela razgovarati s njima.

Nedavno je Clint Eastwood odbio slikati se s fanovima rekavši da ne radi selfieje iz principa.