IMA SE, MOŽE SE

Kim Kardashian i Kanye West u susjedstvu svog luksuznog doma kupili 'vikendicu' vrijednu tri milijuna dolara

02.11.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Slavni par Kardashian-West je bez puno pompe povećao svoju impresivnu zbirku nekretnina. Čemu će točno služiti gotovo tri milijuna dolara vrijedno imanje s konjušnicom, nije poznato, obzirom da se nalazi u okrugu Hidden Hills u Kaliforniji gdje par već živi na 60 milijuna dolara vrijednom imanju nedaleko od nove kuće

Jednoetažna kuća od 360 metara kvadratnih, nalazi se na imanju od šest tisuća kvadrata, u sklopu kojega su i konjički objekti. Kuća je građena pedesetih godina prošloga stoljeća i sastoji se od četiri spavaće sobe, no čini se da duže vrijeme nije obnavljana. Hoće li novi vlasnici obnavljati ili rušiti postojeće objekte, nije poznato.

U dvorištu kuće nalazi se otvoreni bazen, uz kojega je smješten i hidromasažni bazen s vrućom vodom, i prostor za roštiljanje. Odluče li se za obiteljski posjet imanju, djeci će na raspolaganju biti ogroman travnjak.

Nekretnina se sastoji od dva dijela pa su nasuprot kući konjički objekti koji osim konjušnice za smještaj najmanje četiri konja uključuju i prostor za hranjenje te koral. Pored kuće se čak nalazi i nekoliko konjskih staza.

Što se tiče unutarnjeg uređenja, arhitektonski i dizajnerski je to vrlo slično trendovima koji su vladali kad je kuća građena pedesetih godina.

Dnevnim boravkom dominiraju visoko spušteni stropovi od svijetlog drveta, a u jednom od zidova od crvene opeke uzidan je kamin. Prostor za opuštanje uz pucketanje vatre, opremljen je i glasovirom.

Kroz prozore drvenih okvira, koji se protežu gotovo od poda do stropa, pruža se pogled na bajkovito područje Hidden Hills.

U kuhinji, čije su fronte također izrađene od svjetlog drveta, nalazi se otok s dvostrukim sudoperom i kvarcnom radnom površinom.

  • +9
Nova kuća Kim Kardashian i Kanye Westa Izvor: Profimedia / Autor: REALTOR / Planet / Profimedia

Iako vrlo skromna u usporedbi s njihovim luksuznim imanjem od 60 milijuna dolara, s novom nekretninom klan Kardashian-Jenner, kako piše Variety, polako preuzima Hidden Hills i pretvara ga u svoj ekskluzivni okrug.

Kris Jenner živi nasuprot kćeri kim Kardashian, u obovljenoj seoskoj kući koju je 2017. godine kupila za gotovo 10 milijuna dolara.

I mlađa sestra Kim Kardashian, Kylie Jenner živi s kćerkicom Stormy u Hidden Hillsu, u kući od 1200 metara kvadratnih koju je platila 12 milijuna dolara.

Kim i Kanye s četvero djece žive u 1400 metara kvadratnih velikoj kući na prostranom imanju vrijednom 60 milijuna dolara. Kuću su prije konačnog izgleda dva puta preuređivali, a usred travnjaka na impresivnom imanju smješten je i ogroman bazen.

Par posjeduje i ranč u Wyomingu, vrijedan 14 milijuna dolara, a prema pisanju časopisa Variety, 2018. godine kupili su i veliku kuću na imanju od čak 130 hektara, vrijednu 6,5 ​​milijuna dolara. Tamo je Kanye održavao neke od svojih nedjeljnih misnih službi.