CELEBRITY PAR

Nakon pet godina braka Kim Kardashian i Kanye West, u krugu obitelji, obnovili zavjete

22.10.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian ovih dana ima mnogo razloga za slavlje, koje je kao i većinu svoje intime, podijelila s javnosti. Najpoznatija sestra Kardashian pripremila je emotivno i nesvakidašnje iznenađenje svom suprugu Kanye West za petu godišnjicu braka

Kako je i najavila, Kim Kardashian svom je voljenom suprugu Kanye Westu pripremila posebnu ceremoniju za petu godišnjicu braka. Supružnici su okruženi obitelji i svojim nasljednicima izrekli jedno drugome vjenčane zavjete. Obnova zavjeta odvila se u njihovu domu u Los Angelesu, a iako snimke još nisu dostupne u javnosti, magazin People donosi da je Kim bila odjevena u bijelo te svom suprugu pročitala danima planirane emocije s papira.

'Ti si moj suprug, moj najbolji prijatelj, moj najveći vjetar u leđa i jedina prava ljubav', rekla je tada između ostalog. Emocija nije nedostajalo, a oduševljenje navodno nisu krili nasljednici, šestogodišnja kći North, šestogodišnji sin Saint, jednogodišnja Chicago, a obredu je prisustvovao i tek rođeni sin Pslam.

Jedna od najpoznatijih i najbogatiji reality zvijezda u svijetu otkrila je osim toga kako je protekao porod posljednjeg djeteta, te kako ona i suprug ne namjeravaju imati više djece. Podsjetimo kćer Chicago te sina Pslama na svijet je donijela surogat majka.

'Naša surogat majka bila je odlična i jako hrabra. Porod je prošao jako dobro i iznimno brzo. Kourtney i Kanye bili su s nama. Sada je osjećam potpuna i mislim da je četvero djece za mene idealan broj', kazala je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Squad

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Slavni reper i starleta godinama su bili samo prijatelji, a onda su 2012. počeli hodati. Vjenčali su se 24. svibnja 2014. godine nakon 2 godine ljubavi.

Kim je obnova zavjeta htjela suprugu iskazati svojevrsnu zahvalu što je divan suprug i roditelj njihovoj djeci. Kako tvrdi, posljednjih nekoliko tjedana u obitelji je bilo dosta kaotično zbog dolaska novog djeteta, a Kanyje je sve učinio kako bi se olakšalo i bebi i mami.