TINA KATANIĆ

'Kemija se dogodila, sam Bog ga je poslao'

21.03.2014 u 11:28

  • +6

Zvijezde pjevaju

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

Tina Katanić zabljesnula je na pozornici showa 'Zvijezde pjevaju' i sve oduševila svojom dobrom vibrom i nestašnom koreografijom. Lijepa Tina priznala nam je da se između nje i mentora Marka Tolje rodila kemija, da ne može vjerovati da je svima seksi zakopčana do grla te što ima zajedničko s Gisele Bündchen

Tina, pozornica ti izvrsno pristaje, kako si se osjećala u prvoj emisiji 'Zvijezde pjevaju'?
Prekrasno sam se osjećala. To je totalno neki novi adrenalin. Priznajem, bila mi je trema, ali imam savršenog mentora, sam Bog ga je poslao, tj. poslao ga je HRT, ha, ha! Kemije ima, ali stvarno ga slušam. Svaku moju tremu on okrene na zezanciju, a kad dođemo na stage, umirem od smijeha.

Mentora stvarno hvališ, izgleda kao da vam ide sve kao podmazano?
Samo se uživimo u emociju i energiju koju imamo u pjesmi, i to bude to. Tolja mi je samo govorio 'nemoj misliti'. Sad sam shvatila da u pjevanju ne moraš misliti i to mi se baš sviđa. Osim toga, vratio me Tolja u moje srednjoškolske dane, kada sam išla u muzičku gimnaziju.

Dobila si puno komplimenata na račun izgleda na pozornici?
Znaš što je najinteresantnije, što sam ja u toj emisiji bila zakopčana do grla, a meni sve frendice tvrde da sam totalno seksi. Ja više nikad neću minjak obući, samo hlače…

Nemoj tako. Što planirate za sutra?
Sad smo mirni i smireni. Nema toliko koreografije, ali ćemo na emocije.

Što misliš o žiriju, koga te posebno strah?
Žiri je jako kvalitetan, iza sebe imaju impresivnu karijeru koja je trajala desetljećima. To što me slušaju mi je dovoljan doživljaj, a još me komentiraju i savjetuju.

Što kažeš na konkurenciju?

Dobra je, ali toliko se tamo družimo, da ih ne gledam tako. Ana Rucner i ja se znamo od srednje škole. Samo je ona vježbala malo više svoj instrument nego ja klavir. Svi se međusobno bodrimo, stvarno smo ekipa, družimo se kroz cijeli tjedan, a bit će nam žao kad netko ispadne.

Osim toga, postala si zaštitno lice jednog brazilskog brenda?

Cijeli dan sam snimala za jedan brazilski brend danas, a navečer sam išla pjevati. Riječ je o japankama Ipanema koje u Brazilu reklamira Gisele Bündchen, a ja ih reklamiram u Hrvatskoj.