ZGODNA I BEZ CIPELA

Kelly Brook napravila pravi šou u Cannesu

20.05.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Filmski festival u Cannesu nerijetko se povezuje s besprijekornošću i čistom elegancijom, no promocija filma 'Keith Lemon: The Movie' sve je iznenadila, i dok su se neki nasmijali, neki su ostali bez riječi

Lijepa manekenka Kelly Brook odjevena u besprijekornu i vrlo ženstvenu bijelu haljinu koja je naglasila sve njezine čari te upadljive crvene štikle s vrtoglavim potpeticama u društvu komičara Keitha Lemona, aka Leigh Francisa, stigla je u hotel Martinez u Cannes kako bi promovirala Keithov novi film 'Keith Lemon: The Movie'.

Kelly se oko stajlinga stvarno potrudila, pazeći na svaki detalj. Tako je uz ženstvenu bijelu haljinu blagog A kroja i crvenih štikli nabacila i jarko crveni ruže te sjajni nakit.

Iako se lijepa Kelly pojavila u vrlo glamuroznom izdanju, to Keitha nije spriječilo da izvede pravi šou. Tako je Keith odlučio skinuti hlače, pokazati stražnjicu te piti vodu iz bazena – iz Kellyne crvene štikle. Kelly nije mogla ništa drugo učiniti nego skinuti štikle, zagaziti u bazen te se smješkajući pozirati.