kelly brook

Ljepotica koju nazivaju najljepšom ženom na svijetu dijeli nikad viđene fotografije svog vjenčanja

21.10.2022 u 13:35

Bionic
Reading

U srpnju ove godine prošetala je do oltara kao blistava mladenka te u svom dugogodišnjem dečku izrekla sudbonosno 'da' u njegovoj rodnoj Italiji. A sada je Kelly Brook podijelila intimne fotografije svog posebnog dana, uključujući trenutak kada je par svoje zavjete zapečatio poljupcem

Slavna 42-godišnja manekenka i njezin suprug Jeremy Parisi snimljeni su u vrlo ushićenom raspoloženju na svoj kišni, ali vrlo poseban dan za čiju kulisu je odabir pao na talijanski grad Civitavecchia, poznat po svojoj povijesnoj arhitekturi.

Na jednoj od novih slika koju Kelly je podijelila sa svojih 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu, par je izgledao zaljubljenije nego ikada dok Jeremy s ljubavlju gledao u svoju prekrasnu mladenku.

Kelly pak, netom nakon što je izgovorila sudbnosno 'da' nasmiješeno gleda u kameru, držeći u ruci buket bijelih ruža koje su u dojmljivom kontrastu s njezinom tradicionalnom haljinom boje slonovače.

Njezin dugi veo s bijelim čipkastim detaljima na rubovima savršeno pristaje uz čipkasti dio na dekolteu vjenčane haljine, dok gospodin Parisi izgleda vrlo elegantno u trodijelnom crno-bijelom odijelu.

Još jedna fotografija prikazuje zaljubljeni par kako se ljubi nakon što su izrekli svoje zavjete dok ih promatraju obitelj i prijatelji. Kelly na toj fotografiji nosi tijaru s veom pokriva čokoladno smeđe pramenove koji joj savršeno joj padaju preko ramena.

Na svom ljetnom vjenčanju na kojem se udala za svog dugogodišnjeg dečka, Jeremyja Parisija, u njegovoj rodnoj Italiji, Kelly je bila sjajna mladenka.

Manekenka i voditeljica obratila se dizajnerici vjenčanica Savannah Miller da joj pomogne u kreiranju zadivljujuće haljine po narudžbi kojoj je izreći sudbonosno 'da'.

Britanski brend bacio se na posao i isporučio joj maksi haljinu od krepa dizajniranu sa širokim izrezom, baskijskim strukom i čipkastim steznikom. Jednostavno zapanjujuće i pravi primjer bezvremenske vjenčanice koja slavi romantiku i ljepotu ženske siluete.

  • +4
Vjenčanje Kelly Brook i Jeremyja Parisija Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia