BEŽ ŠPIJUNKA

Keira Knightley zamamna u reklami za Chanel

06.09.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Dvadesetpetogodišnja britanska glumica Keira Knightley snimila je novu reklamu za Chanel u Parizu. Na setu je nosila bež odijelo pripijeno uz tijelo u kojem je izgledala kao akcijska junakinja iz šezdesetih

Mlada Britanka definitivno bi trebala razmisliti o tome da glumi Emmu Peel iz serije Avengers, koja se emitirala u šezdesetima, ili možda strip junakinju Modesty Blaise. Pripijena odjeća koju je nosila na snimanju reklame za Chanel u Parizu možda nije bila crna, no Keira je svejedno u njoj savršeno utjelovila špijunku.

Cijelo odijelo i čizme u istom tonu dizajnirao je, naravno, Chanel, a motor marke Ducati savršeno je naglasio njen komplet. Keira Knightley je zatim profesionalno odradila svoj dio posla koji već četiri godine obavlja za slavnu francusku modnu kuću.

Inače, Keira ćeseuskoro ponovo pojaviti na velikom platnu u znanstvenofantastičnoj drami Never let me go, a romantični film Last night, u kojem je također imala glavnu ulogu, zatvorit će filmski festival u Torontu kasnije ovog mjeseca.