DEVA CASSEL

Kći Monice Bellucci prošetala pistom u najizazovnijem izdanju do sada

27.09.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Treći put u karijeri modela, kći Vincenta Cassela i Monice Bellucci prošetala je modnom pistom za talijanski dvojac Dolce & Gabbana

Modna revija Domenica Dolcea i Stefana Gabbane bila je jedan od ključnih trenutaka na novom izdanju Tjedna mode u Milanu. Svoju proljetno-ljetnu kolekciju u talijanskoj prijestolnici mode predstavili su pred publikom poznatih i probranih gostiju, pomno promatranu s povećalom, budući da je nastala u suradnji s Kim Kardashian.

NA TJEDNU MODE

Dolce & Gabbana udružili snage s Kim Kardashian, a na modnoj reviji dvojca zablistala je lijepa Splićanka

Pogledaj galeriju

Svoje ime i maštu reality zvijezda odlučila je posuditi talijanskoj kući za kolekciju nazvanu ‘Ciao Kim’, a uz brojne poznate modele u njezinu predstavljanju sudjelovala je i 18- godišnja Deva Cassel.

Kći bivšeg glumačkog para Vincenta Cassela i Monice Bellucci zaštitno je lice beauty linije brenda, a po treći put u svojoj mladoj karijeri za talijanski dvojac odjenula je stiletto štikle i prošetala modnom pistom.  

Na glamuroznoj reviji nosila je crnu čipkastu haljinu u stilu donjeg rublja s podvezicama uz minijaturnu torbu i duge, prozirne rukavice. Prilično seksi izgled koji je mlada ljepotica jako dobro nosila.

U dobi od 15 godina Deva Cassel započela je s gradnjom karijere mode, a njezin prvi angažman uključivao je snimanje kampanje za parfem ‘Dolce’ talijanskog dvojca s kojim dugogodišnje prijateljstvo i suradnju njeguje njezina slavna mama.

Alta Moda

Spektakularan show Dolce&Gabbane u Veneciji: Manekenke su na reviju pristizale u gondolama, a u publici nema tko nije bio

Pogledaj galeriju