LIJEPA RUSKINJA

Pršti seksepilom i kad je zakopčana do grla: Irina Shayk osvanula u muškom odijelu i ukrala svu pozornost

26.09.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Ruska ljepotica Irina Shayk bila je jedna od nekoliko VIP gošći na reviji Giorgija Armanija u sklopu milanskog Tjednu mode, a svojim stajlingom inspiriranim muškim ormarom zasjenila je brojne uzvanice

Jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice ovoga puta nije prošetala pistom, već se na reviji talijanskog kralja elegancije pojavila u ulozi posebne gošće. Uz bok zvijezdama poput glumačkih ikona Cate Blanchett i Lauren Hutton, zanosna Ruskinja plijenila je poglede u zaštitnom znaku Giorgija Armanija – elegantnom odijelu skrojenom po mjeri.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: News & Pictures/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klasično odijelo uz bijelu košulju i kravatu, 36- godišnja Ruskinja nosila je uz crne cipele oksfordice lakirana sjaja i neprimjetan make-up. S obzirom na to da je krojenje oduvijek jedna od najjačih strana Armanijeva modnog potpisa, crno odijelo ruske ljepotice uz bijelu košulju na kopčanje i usku crnu kravatu svakako je bio prikladan izbor za njegovu reviju.

VJERAN SVOM STILU

Giorgio Armani predstavio kolekciju u kojoj se tako lako osjećati glamurozno od jutra do mraka

Pogledaj galeriju

Stajlinzi inspirirani muškim ormarom, s druge strane, nisu nikakva nepoznanica zanosnoj Ruskinji. Na ovogodišnjem izdanju glamuroznog bala Met Gala u New Yorku, pažnju je plijenila u kožnom kompletu bajkerske estetike za koji se pobrinula britanska modna kuća Burberry na čelu s proslavljenim dizajnerom Riccardom Tiscijem.

Irina Shayk i Lila Grace Moss Izvor: Profimedia / Autor: DPRF / StarMax / Profimedia