ZBOG TATINIH ŠALA

Kći Jamieja Foxxa napisala Miley pismo isprike

27.04.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Corinne, 14-godišnja kći glumca i komičara Jamieja Foxxa, napisala je pismo teen zvijezdi Miley Cyrus ispričavši se zbog neprimjerenih primjedbi koje je njezin otac Jamie izrekao u svojoj radijskoj emisiji 'Foxxhole'

Iako se Foxx javno ispričao u emisiji Jaya Lena, čini se da se prašina oko slučaja 'Foxxhole' još uvijek nije slegla. Naime, poznati glumac i komičar otkrio je da je njegova kći napisala pismo koje će predati 16-godišnjoj Cyrus.

'Ispričao sam se za ono što sam rekao, a moja kći Corinne osobno je napisala pismo za Miley', rekao je Jamie.

Posjetimo, Foxx je u svojoj emisiji poručio zvijezdi TV serije 'Hannah Montana' da pod hitno počne uzimati heroin, snimi kućni porno uradak ili postane lezbijka.

O svemu se oglasio i Mileyin tata Billy Ray koji još uvijek ne može preći preko Jamiejevih okrutnih šala.

'Ne vidim ništa smiješno u tome. Iskreno, mislim da se ni njemu ne bi svidjelo da sam ja takvo što prokomentirao na račun njegove kćeri', smatra Billy Ray Cyrus.

Inače, u posljednje vrijeme govorka se o tome da je mlada Miley obnovila vezu sa svojim bivšim dečkom Nickom Jonasom iz Jonas Brothersa, no ona je to opovrgnula naglasivši da su oni samo dobri prijatelji.

'Nismo se pomirili. Ljudima se čini da je nemoguće biti prijatelj s bivšim dečkom, međutim mi se znamo tolike godine i uvijek smo se dobro slagali. Ne znamo što budućnost donosi, no nakon prekida smo ostali u dobrim odnosima', rekla je Miley koja je u vezi s modelom Justinom Gastonom.