IAKO NAJGORE ODJEVENA

Katy Perry želi dizajnirati

16.12.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila svijet glazbe, pjevačica Katy Perry, odlučila je svoj talent pokazati i u svijetu mode

Tek što su je proglasili jednom od najgore odjevenih zvijezda, pjevačica Katy Perry odlučila je pokrenuti vlastitu modnu liniju.

'Uvijek sam voljela eksperimentirati s odjećom. Imam svoj vlastiti stil inspiriran pin-up djevojkama i Lolitom', rekla je Perry za magazin Fabulous.

'Agyness Dayn i Dita Von Teese su moje modne ikone. Sviđa mi se izgledati kao da sam upravo izašla iz neke povijesne knjige. Ono što mislim, to i pokazujem. Ja sam stvarna osoba, a ne neka preplašena zvjezdica koja se ne usudi izaći iz sobe', rekla je 24-godišnja pjevačica.

Da voli eksperimentirati s odjećom, dosad smo se imali prilike uvjeriti mnogo puta. Samo za nastup na dodjeli glazbenih nagrada MTV European Music Awards, Katy se presvlačila čak jedanaest puta, a jedan od zapaženijih kostima je bio i kostim pola žena, pola muškarac.

Iako je mnogi modni kritičari ne shvaćaju na način na koji ona vidi sebe, pa je često uvrštavaju na liste najgore odjevenih, ne znači da njen smisao za modu neće shvatiti njezine obožavateljice, koje će sasvim sigurno rado kupiti njezine krpice.