KAKVA ELEGANCIJA

Kate Middleton blista u ružičastom: Odijelo omiljenog brenda začinila je efektnim dodatkom

25.05.2023 u 14:14

Bionic
Reading

Popularna estetika barbiecore naveliko dominira i garderobom princeze od Walesa. Na novom kraljevskom angažmanu, britanska miljenica ponovno je blistala u ružičastom, sa starim favoritom iz ormara

Novi kraljevski angažman Kate Middleton ovog četvrtka uključivao je posjet londonskom muzeju Foundling čija je pokroviteljica. Spomenuti muzej govori o povijesti istoimene bolnice koja je sredinom 18. stoljeća počela brigu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Pri dolasku u muzejske prostore, princeza od Walesa plijenila je elegancijom u već viđenom, ružičastom odijelu brenda Alexander McQueen kojemu je privržena od 2011. godine i kraljevskog vjenčanja s princom Williamom.

Odijelo svog omiljenog brenda ovoga puta osvježila je novim remenom s potpisom londonske dizajnerice Camille Elphick, a isticao se kopčom neodoljivog retro šarma. Njegovu bijelu boju dodatno je istaknula parom salonki u špic s potpisom Gianvita Rossija.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovoga tjedna britanska miljenica ne krije zaluđenost ružičastom kada je riječ o kreiranju formalnih izdanja za kraljevske angažmane.

Na samom početku tjedna, u sklopu manifestacije Chelsea Flower Show, Kate je osvanula u izdanju stvorenom s ružičastom košulja-haljinom kakvu je, poput odijela Alexandera McQueena, već imala priliku nositi.

Riječ je o color block modelu od svile londonskog brenda ME+EM, a svojim lepršavim dizajnom savršeno je nadopunjavao njezine omiljene espadrile s potpisom brenda Castañer.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia