ŽUTA INSPIRACIJA

Kate Middleton pronašla modni uzor u Meghan Markle

17.07.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Nakon praćenja ženskog finala Wimbledona u društvu šogorice Meghan Markle britanska miljenica Kate Middleton sa suprugom, princem Williamom ove nedjelje nazočila je muškom finalu Wimbledona i pobjedi Novaka Đokovića

Za srpskog tenisača ovo je četvrti naslov u Wimbledonu, nakon 2011., 2014. i 2015., a ukupno 13. naslov na nekom 'grand slam' turniru. Njegovu pobjedu iz kraljevske lože u društvu supruga i britanske premijerke Therese May pratila je i Kate Middleton koja se, sudeći po viđenom izdanju, modno ugledala na vojvotkinju od Sussexa.

  • +2
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkako je i službeno postala članica kraljevske obitelji, Meghan Markle svoj je modni izričaj prilagodila novoj tituli vojvotkinje, a na nedavnom prijemu organizacije Commonwealth sve je iznenadila odabirom upečatljive žute haljine s potpisom američkog dizajnera Brandona Maxwella.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim ljubitelja kraljevske obitelji, Meghanin odabir spomenute haljine očito je ostavio snažan dojam i na Kate Middleton, koja se na muškom finalu Wimbledona pojavila u žutoj verziji haljine – djelu talijanskog dvojca Dolce & Gabbana.

Pored bojom, spomenuta haljina ističe se detaljem lepršavih kratkih rukava i strukiranim krojem što je naglasio skladnu liniju Kate Middleton koja je prije gotovo tri mjeseca postala majkom princa Louisa.

Haljinu dvojca Dolce&Gabbana, koja se danas nalazi u prodaji po cijeni nešto manjoj od pet tisuća kuna, Kate je stilizirala decentnim nakitom brenda Asprey London, skupocjenim satom Cartier i sunčanim naočalama Ray-Ban, koje članovi kraljevske obitelji obožavaju nositi.