RASTOPILI SRCA CIJELOG SVIJETA

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali novorođenog sina

23.04.2018 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon dugog iščekivanja svijet je konačno ugledao kraljevsku bebu. Ponosni roditelji, Kate Middleton i princ William predstavili su svog drugog sina, još jednog princa, petog u nizu za tron

VIjest o rođenju još jednog člana britanske kraljevske obitelji odjeknula je cijelim svijetom, a kako bi zadovoljili znatiželju najupornijih novinara i obožavateja, koji su danima strpljivo čekali ispred rodilišta, kraljevski par William i Kate svog su mališana svijetu ponosno pokazali nekoliko sati nakon poroda. 'Nismo vas ovog puta pustili da dugo čekate', rekao je princ William. Istaknuo je kako je jako sretan i ushićen nakon rođenja trećeg djeteta te se našalio kako sada ima 'trostruku brigu'. Napustili su bolničko krilo Lindo u 18 sati i 53 minute te se s prinovom uputili kući.

Euforija oko porođaja nije bila ništa manja od 2013. godine kada je na svijet stigao mali princ George, a nakon njega, dvije godine kasnije 2015. godine, Kate i William dobili su i malu princezu Charlotte.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Iako beba za sada još uvijek nema ime, kladionice koje se diljem Velike Britanije vode već mjesecima govore kako je najviše kotira ime Arthur te Filip (Phillip), po svom pradjedu, suprugu kraljice Elizabete II., britanskom princu i vojvodi od Edinburgha. No što će odlučiti roditelji tek ćemo vidjeti.

Izvor: Društvene mreže

Podsjećamo, nakon 4-godišnjeg princa Georgea i 2-godišnje princeze Charlotte u ponedjeljak u 11:01 sati po lokalnom vremenu (12.01 po srednjoeueropskom) u kraljevsku obitelj stiglo je još jedno dijete, sin težak 3,8 kilograma. Prema službenoj objavi na Twitteru porodu je prisustvovao i ponosni otac, vojvoda od Cambridgea, odnosno princ William.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I ovoga je puta Vojvotkinja od Cambridgea za porod izabrala privatnu bolnicu St Mary u Paddingtonu na zapadu Londona gdje je rodila i prvo dijete, princa Georgea i princezu Charlotte. I ovu trudnoću pratili su joj ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing, a u istoj bolnici rođeni su i William i Harry.

  • +42
Kate Middleton i princ William