IZNENADILA ODABIROM

Evo zbog čega je nova haljina Meghan Markle drugačija od ostalih

06.07.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Iako u posljednje vrijeme preferira odjevne komade u blijedo ružičastim nijansama, na prijemu organizacije Commonwealth Meghan Markle pokazala je najodvažnije izdanje od vjenčanja

Meghan Markle stigla je u pratnji supruga princa Harryja odraditi još jedan u nizu kraljevskih angažmana. 36-godišnjakinja je za prijem organizacije Commonwealth, čiji je Harry predsjednik, odjenula jednostavnu, ali upečatljivu žutu kreaciju s potpisom američkog dizajnera Brandona Maxwella, koji je godinama brinuo o stajlinzima pjevačice Lady Gage.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin odabir žute haljine mnoge je iznenadio s obzirom da od dobivanja titule vojvotkinje od Sussexa Meghan preferira elegantne komade u neutralnim bojama.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Da sve što odjene Meghan Markle ubrzo nestaje s polica trgovina već je dobro poznata činjenica, a njezina žuta haljina dužine midi i s kratkim prorezom na stražnjoj strani u većini web trgovina u potpunosti je rasprodana.

Osim što smo Meghan na prijemu organizacije Commonwealth imali priliku po prvi put vidjeti u žutom, odabir haljine bez naramenica također je neuobičajen s obzirom da ih dame s britanskog kraljevskog dvora redovito izbjegavaju u javnim angažmanima, a ovo je ujedno i prvi put nakon kraljevskog vjenčanja da se Meghan Markle mogla ugledati u haljini s potpisom muškog dizajnera.

Meghanin odabir haljine Brandona Maxwella mnogi su protumačili kao njezino odavanje počasti korijenima u sklopu proslave Dana nezavisnosti u SAD-u koja se tradicionalno održava 4. srpnja u godini, a žuta boja haljine mnoge je asocirala na stajling Amal Clooney viđen na kraljevskom vjenčanju.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koliko je dizajner Brandon Maxwell počašćen činjenicom da je njegovu haljinu nosila vojvotkinja od Sussexa dovoljno govori fotografija koju je objavio na Instagramu uz opis ' Ponosan trenutak za naš tim'.