PRAVI KLASIK

Kate Middleton ovom je modnom uzorku vjerna godinama

19.11.2018 u 15:06

Bionic
Reading

Kada je riječ o kraljevskoj modi, Kate Middleton s godinama je izgradila prepoznatljiv stil odijevanja koji, osim čestih recikliranja već viđenih odjevnih komada, uključuje i haljine ukrašene klasikom u svijetu uzoraka

S godinama provedenim na britanskom dvoru, Kate Middleton u sklopu kraljevskih angažmana mogli smo ugledati u raznolikim izdanjima.

Za događanja manjeg formalnog značaja, uske traperice uz čizme ili tenisice njezin su omiljeni odabir, a poput prave princeze skupocjene tiare, nakit i raskošne balske haljine njezin su tradicionalan izbor na svečanim događanjima koja zahtjevaju poseban kodeks odijevanja.

Usprkos širokom rasponu modnih odabira, jednom modnom trendu vojvotkinja od Cambridgea posebno je vjerna, a riječ je o haljinama ukrašenim točkastim uzorkom.

U točkastom, tamno plavom modelu haljine Kate Middleton posljednji je put ugledana na kraljevskim fotografijama snimljenim u čast 70. rođendana princa Charlesa, a ovo su neki od najboljih modela točkastih haljina Kate Middleton viđenih kroz godine provedene na britanskom kraljevskom dvoru.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +4
Prvo poziranje Kate Middleton i princa Williama s princom Georgeom Izvor: Profimedia / Autor: NN