TRAŽEN KOMAD

Točkastu haljinu Kate Middleton već smo vidjeli na brojnim slavnim damama

14.11.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Kate Middleton osvanula je u novom modnom izdanju koje joj sjajno pristaje. Za potrebe službenog kraljevskog fotografiranja vojvotkinja je nabavila točkastu haljinu brenda Alessandra Rich u kakvoj smo već imali prilike vidjeti brojne poznate dame

Klasičan kroj i točkice pokazale su se kao dobitna kombinacija, a brend Alessandra Rich to je prepoznao i osmislio haljinu za kojoj su poludjele brojne poznate dame. Među zadnjima ju je odabrala i britanska vojvotkinja Kate Middleton, koju smatraju modnom ikonom.

Midi plava haljina s bijelim točkicama sužena je u struku, a dozu ozbiljnosti daje joj bijela kragna. Savršena je za dnevne izlaske, vjenčanja, poslovne sastanke ali i važne večere. Njezina cijena je 2000 eura (otprilike 15000 kuna).

Nekoliko mjeseci prije vojvotkinje, u identičnoj smo haljini vidjeli glumicu Abigail Spencer koja je u njoj stigla na vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja u dvorac Windsor.

Osim toga točkice su oduševile i glumicu Sarah Jessicu Parker koja je tu haljinu odabrala za otvorenje kazališta u New Yorku. Ona je pak na haljini ostavila i crni remen s dijamantima, koji je za ostale ipak bio malo previše.

Ljubiteljica kreacija brenda Alessandra Rich je i nekadašnja manekenka Christie Brinkley. Haljinu je kombinirala s klasičnim balonerom i sandalama s remenčićem.

U srpnju ove godine, u identičnom smo izdanju vidjeli i Ivanku Trump, kada je s ocem, predsjednikom Donaldom Trumpom posjetila državu Iowa. Ona je pak cijelu kombinaciju začinila osobnim modnim dodatcima. Upotpunila ju je širokim bijelim remenom u struku.

Američka voditeljica Kelly Ripa također nije odoljela ovom kroju i dezenu, pa ju je nosila prilikom jedne od svojih emisija.