NOVA FRIZURA, ALI I STIL

Kate Middleton opet reciklira, a izgleda sve bolje

11.12.2015 u 11:11

Bionic
Reading

Kate Middleton nakon poroda se vratila svim kraljevskim dužnostima pa radi punom parom, a pritom je napravila male promjene u stylingu

Iako je skratila kosu tek za koji centimetar, Kate Middleton odmah je počela puniti retke u medijima jer zapravo ima novu frizuru, a pri posjetu londonskom centru koji se bavi suzbijanjem ovisnosti sve je podsjetila na to zašto je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

Uz klasičan kaput omiljenog joj brenda Reiss, vojvotkinja je pokazala prelijepu haljinu Emilije Wickstead. Tirkiznoplava haljina, za koju je Kate izdvojila oko 12.000 kuna, isticala je njezinu vitku liniju. Strogo zatvoren gornji dio kreacije s preklopom sa strane ublažava plisirani i razigrani donji dio, a dužina do koljena vrlo je primjerena princezi koja se pojavljuje po službenoj dužnosti.

Dok su publika i kritika prigovorile španjolskoj kraljici Letiziji to da se ponekad odijeva previše izazovno za ženu na takvom položaju, Kate Middleton to će se teško dogoditi.

S nakitom, koji je bojama i elegancijom komplimentirao lijepoj haljini, Kate je u kaputu za 3.400 kuna i klasičnim crnim salonkama još jednom modno briljirala. Uz sve to, ova haljina samo je jedna od njezinih omiljenih, onih koje vojvotkinja rado izvlači iz ormara pa nosi više puta, a kako i ne bi kada joj tako dobro stoji.