MODNE IKONE

Kate Middleton izgleda poput suvremene Jackie O.

11.10.2016 u 16:49

Bionic
Reading

Nakon što je modni svijet oduševila zanimljivim kombinacijama tijekom kanadske turneje britanska miljenica Kate Middleton ponovno plijeni pažnju svojim odjevnim stilom. Ovog puta zablistala u svijetloplavom kompletiću Catherine Walker, a kompletnim izdanjem podsjetila je na Jackie Kennedy Onassis

Svako njezino pojavljivanje u javnosti izazove nevjerojatan interes, a nije rijetkost da vojvotkinja od Cambridgea sve iznenadi modnim izborima. Uvijek dotjerana Kate odradila je svoje prvo putovanje u inozemstvo bez princa Williama, posjet kralju Willemu Alexanderu.

Za tu je prigodu odjenula elegantni komplet londonske dizajnerice Catherine Walker, čije kreacije voli nositi i njezina mama Carole Middleton, a nekada je to rado činila i princeza Diana. Kako na službenim dužnostima voli nositi visoke potpetice, uz svijetloplavi komplet kombinirala je antilop štikle Gianvito Ross u boji kože te clutch iste boje. Ovoga puta, za razliku od inače, kosu je skupila u punđu te sve začinila bisernim naušnicama pa je izgledala kao suvremena verzija Jackie Kennedy Onassis.