JESENSKE KRPICE

Kate i Cara nove su zvijezde modne kampanje

03.09.2015 u 13:46

  • +6

Cara i Kate u novoj kampanji Manga

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Veteranka Kate Moss i nova manekenska zvijezda Cara Delevigne pojavljuju se u novoj kampanji omiljenog španjolskog brenda Mango za jesen/zimu

Još u svibnju proslavljene manekenke udružile su snage u kampanji #somethingincommon, a ona je postala hit na društvenim mrežama.

Radi se o interaktivnom Mangovom projektu u sklopu kojeg su sve korisnike pozivali da skinu aplikaciju pomoću koje mogu snimiti selfie i dobiti priliku da njihova slika bude objavljena na web siteu Manga.

Na fotografijama iz kampanje možemo vidjeti britanske manekenke u atraktivnim kombinacijama nadahnutim 70-ima, pa 41-godišnja Kate oduševljava u trapezicama i kimonu s resicama, a 23-godišnja Cara u haljini i retro prsluku od hit-materijala, brušene kože.

Ove prekrasne krpice u trgovine Manga i u njihov online shop stižu tijekom rujna, a kolekcija je prepuna odjeće s efektnim printovima, resicama, visokim čizmama i trapezicama.

Kate je već bila zaštitno lice kolekcija ovog španjolskog brenda 2011. i 2012, a s Carom se nedavno pojavila i u kampanji novog Burberryjevog parfema My Burberry.