za dotjeran stajling

Kaputi u jednoj od 'najdosadnijih' boja najpoželjniji su komad u ormaru

20.11.2023 u 18:32

Bionic
Reading

Sezona je kaputa i dobar model u ormaru predstavlja ultimativni sezonski komad. A čini se da ove zime baš svaka trendseterica i obožavateljica mode u garderobi želi imati sivi kaput

Ovu sezonu obilježila je rastuća popularnost sive boje. Ta nijansa, koju se dugo vremena smatralo dosadnom i nezanimljivim, sada se pokazuje u zavodljivom i vrlo chic izdanju. A čini se da ove sezone modnom scenom dominiraju upravo sivi kaputi.

Najtraženiji trendovi često su toliko jednostavni da je iznenađujuće to što nisu postojali cijelo vrijeme, a sivi kaput svakako pripada toj kategoriji. Iako su klasičan dodatak svakoj kolekciji, sivi tonovi često se zanemaruju, osobito kada ih usporedite s crnom i krem te bojom devine dlake.

Stoga je svakako vrijeme da, ako ga već nemate u ormaru, krenete u potragu za savršenim sivim kaputom. Ponuda je doista šarolika, prilagođena za svaki džep i estetiku, uključujući toplije modele u stilu ogrtača i one oštrog kroja koji će svakom outfitu dati ozbiljan sjaj. Zavirite u galeriju i pokušajte odabrati samo jedan.

  • +15
Sivi kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'