IMAJU STILA

Kao s naslovnice: Jessica Alba i zgodni suprug modno su se uskladili

14.09.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba, neokrunjena kraljica street stylea prava je modna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu jer u svakoj prigodi izgleda bez greške

Zvijezda 'Sin Cityja' jedna je od onih sretnica koje imaju nepogrješiv osjećaj za stil jer što god da odjene izgleda savršeno.

Lijepa Jessica osim što nije zapostavila glumačku karijeru, ima pune ruke posla oko svoje tvrtke The Honest Company s kojom samo niže uspjehe, no svaki slobodan trenutak provodi sa svojom obitelji, kćerima Honor i Haven, sinom Hayesom i suprugom Cashom Warrenom.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Lastarpix / BACKGRID

Zgodna glumica nije promaknula fotografima dok je u društvu supruga, markantnog Casha išla u šetnju. I ovoga je puta Jessica pokazala zbog čega je smatraju jednom od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu.

Lijepa brineta redovito briljira kad su u pitanju dnevni stajlinzi pa je i ovoga puta igrala na kartu minimalizma s kojom ne možete nikad pogriješiti. Iskombinirala je bijeli top, crni top na vezanje, trendi traperice od ispranog denima odrezanih rubova i nude ravne natikače. Kosu je nosila raspuštenu, a make up je bio jedva vidljiv.

I Jessicin suprug uskočio je u traperice koje je upario s bijelim T-shirtom s printom, sunčanim naočalima i tenisicama pa je izgledalo kao da se zgodni bračni par Alba-Warren dogovorio oko stajlinga.

Inače, Jessica je nedavno izjavila za InStyle kako je postala imuna na hejtere te da se više time ne zamara.

'Tko sam ja danas? Boli me briga. Imam troje djece, zbog njih se moje tijelo promijenilo i ne smeta mi ni najmanje. Znam da sam pametna i ne zanima me što drugi misle. Dobra sam djevojka', priznala je glumica i poduzetnica dodavši kako je, kada je snimila svoju prvu naslovnicu za InStyle imala 26 godina.