CRVENA JOJ TAKO PRISTAJE

Kakvo izdanje: Eva Longoria raspametila sve stigavši na crveni tepih u haljini koja se pamti

28.05.2023 u 14:12

  • +5

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Povodom zatvaranja 76. Filmskog festivala u Cannesu na crveni tepih slila se cijela svita slavnih ljepotica, a među njima bila je i Eva Longoria koji u crvenom izdanju nije mogla proći nezamijećeno

Kako se kaže, šećer dolazi na kraju, pa je stoga za zatvaranje ovogodišnjeg 76. Filmskog festivala odabrana premijerala 'Elementala', koju su pohodile i brojne slavne dame. Ni ovoga puta nisu se ustručavale servirati najbolje stajlinge i kreacije, ali i pokazati svoje senzacionalne figure, za koje su, osim dobrih gena, u većini slučajeva zaslužni pravilna prehrana i redoviti treninzi.

A ona koja je doslovce bila kraljica crvenog tepiha nekadašnja je 'Kućanica' Eva Longoria, koja je nakon dva pojavljivanja u prozirnim haljinama, koje ne trpe nikakve nedostatke, pokazala da može izgledati jednako senzacionalno u haljini koja suptilno otkriva njezine atribute.

u cannesu

Eva Longoria ne griješi: Je li ovo najelegantija prozirna haljina?

Pogledaj galeriju

Vatreno crvena boja haljine s potpisom Tony Ward pristala joj je kao salivena na njezinu preplanulu put i tamnu kosu. Riječ je o modelu na bretele koji ističe struk, zahvaljujući dijelu na grudima daje naglasak na dekolte, a onda, kada pomislite da je to sve, pogled prema dolje dolazi kao 'šećer na torti'.

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Raspor na lijevoj nozi skroz do bedara, u kombinaciji s dugačkim i širokim šlepom, koji joj je namještan tijekom fotografiranja na crvenom tepihu, dao je na dramatičnosti, a nije odmogao ni istaknuti Evin seksipil. Kako ne bi bilo riječ samo o običnoj crvenoj haljini tu je i šira crta na lijevoj strani izrađena od zlatnih šljokica, kao i nabrani detalji preko struka.

Visinu je 'nadoknadila' crvenim sandalama na platformu i visoku tanku potpeticu.