ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakvi su Strijelci u vezama

03.12.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Iako su mnogi skeptični kad je riječ o horoskopima, moramo priznati da je većini zanimljivo ponekad pročitati što nam zvijezde pripremaju. Upravo smo ušli u astro vladavinu veselih i razigranih Strijelaca koja traje do 21. prosinca

Strijelci su horoskopski znak koji je u stalnoj potrazi za ljubavlju, a ako u svojoj procjeni pogriješe, nakon što skinu ružičaste naočale ljubavi u stanju su realno sagledati svog partnera.

Najveća mana osoba rođenih u ovom znaku je to što se teško smire uz jednog partnera. Oni stalno žele nešto novo, neku novu avanturu, neki novi životni poticaj... Čak i kad ste u vezi s pripadnikom ovoga znaka, ne možete baš biti sigurni da ste mu jedini.

Strijelce privlače originalne, samosvjesne osobe, atraktivnog ili neobičnog izgleda. Ako vam se sviđa Strijelac, to mu i pokažite, oni voli izravne osobe. Najbolje da ga pozovete u nekakvu avanturu ili barem na akcijski film. Ponašajte se kao da ste neosvojivi, igrajte toplo-hladno, to će ih još više zainteresirati.

Lakomisleno i slobodno ulaze u brojne veze. Zato muškarac Strijelac želi partnericu koja ga neće kontrolirati, a žena Strijelac priželjkuje partnera koji će je voljeti zbog njezina šarma.

Osoba koja je u vezi sa Strijelcem ili Strelicom, mora znati da pripadnici ovoga znaka najviše cijene svoju slobodu.

Strijelcima obično dugo treba da pronađu pravu ljubav, jer partnerima lako poklanjaju vrijeme i tijelo, ali vrlo teško srce i osjećaje. Kako je potreba za slobodom kod Strijelca u stalnom konfliktu s ljubavnim životom, čežnja za stabilnošću lako se može pretvoriti u strah od ozbiljne veze.

Ipak, pravog će Strijelca uspjeti zadržati samo onaj tko ga neće sputavati. Stoga, recept uspješnog osvajanja glasi: kad Strijelac osjeti da ga netko uopće ne želi smiriti – smirit će se sam.

Uspješne veze: s Ovnovima, Lavovima i Vodenjacima

Problematične veze: s Djevicama

Najviše ih privlače: Blizanci

Boja kojom osvaja: tamnocrvena

Poznati rođeni u znaku Strijelca: Miley Cyrus, Taylor Swift, Jake Gyllenhaal, Brad Pitt, Ben Stiller, Adam Brody, Britney Spears, Christina Aguilera, Katherine Heigl, Scarlett Johansson, Tyra Banks, Jay-Z, Katie Holmes, Ozzy Osbourne, Tina Turner