ZIMSKE HALJINE

Kakve tunike se nose ove sezone?

26.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti kako je zimi itekako teško biti ulickan i seksi, posebice ako u tu kombinaciju ubacite pletene pulovere. Međutim, vjerovali ili ne, zimi vaš stil ne mora nimalo patiti, a sve što vam treba je jedan jako dobar i praktičan odjevni predmet – pletena haljina-tunika

Ako ste do sada zimu preživljavali u debelim pletenim vestama koje su vam skrivale figuru i stil, vrijeme je da nešto poduzmete po pitanju toga. Dakako, kada se temperature spuste tamo negdje oko nule, haljine, minice, tanke majičice i košuljice baš i ne dolaze u obzir, a najudobnije i najjednostavnije je posegnuti za toplim pletivom, no neka ovoga puta to budu pletena haljina-tunika.

Pletena haljina-tunika jako je praktičan odjevni predmet koji će se odlično uklopiti u svačiji ormar. Osim što je udobna i nosiva u raznim prigodama, ovisno o kroju, može istaknuti sve vaše draži, sakriti nedostatke i u njoj uvijek možete izgledati atraktivno. U kombinaciji s parom tajica ili pak kakvih debljih čarapa i trendi čizmama ovaj će vam stajling postati jedan od najdražih tijekom zime. Osim toga, haljine-tunike itekako su nosive i kada malo zatopli, pa ih tako na proljeće možete furati na balerinke i kožnu jaknicu.

Najsigurniji izbor svakako je ona jednobojna, debljeg pletiva i jednostavnoga kroja s rolkom ili bez. No ako ipak želite biti malo drukčiji, razmislite o onima na prugice, šarene, s pasicom u struku ili remenom ili pak one napravljene od dva materijala i boje. Ovisno kakvog su kroja, tunike-haljine mogu se uspješno kombinirati i s cipelama i čizmama na petu za kakav izlazak. Prilikom izbora pripazite da vam kroj pletene tunike pristaje, a ako ste jače građe, isprobajte one nešto malo šireg kroja i deblje tkanine. Isto tako, po pitanju duljine najbolje pristaju one malo iznad koljena, a ove vesele zimske haljine svakako ne bi trebale biti prekratke, posebice ako ih nosite na tajice.