ENVY ROOM WEDDINGS

Kakve su vjenčanice u modi ove sezone?

19.07.2012 u 09:48

Bionic
Reading

'eNVy room weddings' naziv je nove kolekcije vjenčanica našeg dizajnerskog dvojca koji nas je ujedno počastio odličnom pratećom kampanjom

Kampanja je realizirana u suradnji s našim talentiranim fotografom, s pariškom adresom, Šimom Eškinjom

'Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno-bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu kolekcije 'eNVy room weddings'. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postići taj odmak kojem smo startno i težili', kažu kreativci iz eNVy Rooma.

Dok Pamela Elekeš potpisuje šminku, za zaštitna lica kampanje odabrane su djevojke iz Talia models-a Ester Berišić i Ema Krot.

Za ovu kolekciju izrađena je široka paleta raznolikih modela u kojima se može pronaći svaka buduća mladenka, pa se tako kolekcija sastoji od nezaobilaznih prozračnih krinolina, preko uskih haljina koje ističu liniju tijela, pa sve do kratkih i voluminoznih vjenčanih haljina.

Snena i bajkovita kolekcija naglašena je romantičnim floralnim aplikacijama ruža i tratinčica, razigranim volanima, transparentnim svilenim muslinom i čipkom.

'Ovo je naša prva službena suradnja sa Šimom i sigurni smo da nije posljednja. Izrazito smo zadovoljni rezultatima snimanja koje je uz veliki trud i profesionalnost modela Eme i Ester, naravno, i Šime, rezultiralo ovim odličnim fotografijama. Kako se snimanje odvijalo na suncu, na krovu jedne zgrade u strogom centru Zagreba, bilo je poprilično vruće, no uz odličnu atmosferu i mnogo vode sve je prošlo izrazito lako', dodaju.

eNVy room je izradio cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju vjenčanica, pa su tako prodajne cijene modela iz ove kolekcije često niže od cijena najma vjenčanica na domaćem tržištu.

Kolekcija se može pogledati uz prethodnu rezervaciju termina u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti i putem eNVy room web i Facebook stranice.