ŠTO IH PRIVLAČI

Kakve cure su magnet za dečke?

27.03.2010 u 08:42

Bionic
Reading

Vjerojatno bi većina cura kao odgovor na takvo pitanje odmah pomislila na neke tjelesne atribute (bujno poprsje, duge noge ili guza), ali još neke, na prvi pogled nebitne stvari utječu na to da su na neke djevojke pravi magnet za dečke iako ne plijene pozornost klasičnom ljepotom

Baš kao što i na pitanje kakve dečke traže djevojke nema konkretnog odgovora jer, naravno, nisu svi dečki i cure isti, tako nije o tome kakve djevojke privlače dečke nije moguće donijeti jednoznačno mišljenje. Svi dečki vole da im je djevojka privlačna, no taj pojam je vrlo rastezljiv. Premda si uvjerena da se dečki pale samo na prezgodne komade, moramo te razuvjeriti jer to nije sasvim točno. Neki dečki se čak pribojavaju da bi im takva cura mogla dati košaricu ako joj se približe zato što se plaše da nisu dovoljno kul za nju.

Naravno, slažemo se da se puno lakše zaljubiti u nekoga na temelju fizičkog izgleda jer nismo u prilici detaljno upoznati sve osobe koje susrećemo, no ipak je moguće da dečko otkrije da ga na tebi privlači baš to što imate mnogo toga zajedničkog i slično gledate na svijet. Iako zvuči izlizano, ljepota dolazi iznutra, pa nekom dečku može biti seksi i tvoj duh, odnosno način razmišljanja.

Osmijeh
je, naravno, povezan s dobrim raspoloženjem i samopouzdanjem, osobinama koje su dečkima itekako privlačne. Ne treba posebno objašnjavati da nikome nisu zanimljiva namrgođena lica. Vedre cure s osmijehom na licu dečkima su neodoljive i zato što takvo njihovo ponašanje podsvjesno povezuju s odobravanjem, pa će se lakše odlučiti da im i ulete.

Možda nisi razmišljala o tome da je i tvoj pogled također ubojito zavodničko oružje. Znanstveno je dokazano da žene trepću dvostruko češće od muškaraca, što je samo još jedna od razlika koja je dečkima privlačna. Pogled koji im uputiš, a zatim ga spustiš i tvoje lijepe trepavice koje ga uljepšavaju pravi su mamac za dečka.

Ugodan glas može raznježiti i najnervozniju osobu. Vjerojatno se i sama možeš sjetiti bar nekoliko osoba, bez obzira na spol, u čijem glasu jednostavno uživaš. Tako i dečkima neke cure imaju neodoljiv glas, a toga nisu ni svjesne. Ton i boja glasa neizostavni su dio dojma o nekoj osobi, a često su i važniji od fizičkog izgleda. Dečki vole ugodne tonove koji odišu smirenošću i pozitivnošću, a nimalo ih ne privlače cure kojima se u govoru osjeća ogorčenost i nervoza. Slična stvar kao i kad tražimo prijatelje.

Pokreti
također mogu biti privlačni pripadnicima muškoga roda. Dečkima je neodoljiv način na koji cura hoda, kako uzima nešto u ruke ili pomiče kosu s lica. Ženski pokreti su zapravo puno nježniji od muških, pa na neki način fasciniraju dečke.

Dakle, kakva god djevojka bila, postoji dečko kome je upravo ona savršena i predivna, te će on htjeti biti baš s njom. Naravno, najveći je problem naći baš tog dečka - baš kao što je i njemu problem pronaći tebe.