SEZONSKI ADUT

Podići će baš svaki stajling: Zarina hit košulja postala je suknja

27.02.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, Zarin dizajnerski tim veliki uspjeh postigao je lansiranjem bijele košulje s rukavima od perja, a slično se nadaju postići s ovom efektnom suknjom pencil kroja

U svijetu mode, gdje je svaki element bitan, perje se pojavilo kao osebujan i sofisticiran dodatak koji svakom odjevnom komadu uspijeva darovati dašak luksuza. Zna to i španjolska Zara koja nerijetko lansira bazične komade s ovim efektnim detaljem.

Godine 2021. modne ovisnice u potpunosti je oduševila bijelom košuljom s rukavima od perja, a sada je došao red na suknju.

U aktualnoj sezoni nagrada, kada crvenim tepihom dominiraju holivudske dame u haute couture kreacijama, Zara je lansirala suknju koju je lako zamijeniti za neki skupocjeni dizajnerski komad.

Pencil kroja, u stanju je postati protagonistom najposebnijih odjevnih kombinacija, zahvaljujući detalju perja.

Od kolekcija visoke mode do najekskluzivnijih događaja, perje je postalo simbol elegancije i stila. Jedan od razloga zašto je ovaj detalj toliko cijenjen u modi je njegova sposobnost dodavanja teksture i pokreta odjevnim predmetima, kao što je slučaj s ovim novim prijedlogom sa Zarinih polica.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Ova suknja visokog struka i laskave dužine midi, izrađena je od stopostotne viskozne pređe, a njezin prorez osigurava dodatnu lakoću kretanja. Odjevni predmeti inspirirani krojačkim stilom, sa neočekivanim detaljima i zanimljivim teksturama, nalaze se u glavnom fokusu ovog proljeća, poput ove Zarine suknje stiliziranog kroja čija cijena u prodaji iznosi 70 eura.

  • +9
Kožne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo