PENELOPE CRUZ

Ovaj chic bob briše godine u trenu i izgleda baš cool

27.02.2024 u 10:46

  • +5

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Godinama je španjolska glumačka diva uglavnom bila vjerna dugoj tamnoj kosi te ju je nosila stiliziranu na razne načine, a ponekad i s tek jedva vidljivim, nešto svjetlijim pramenovima

Muza legendarnog Pedra Almodovara, baš poput mnogih slavnih ljepotica, nije odoljela trendu koji nalaže bob u svim njegovim varijantama, pa je svoje duge čokoladne uvojke početkom godine hrabro ošišala.

Baš kao kolegice Emma Stone, Naomi Watts ili Jennifer Aniston s cool varijantom loba, i Penelope se odvažila na zaokret koji joj odlično pristaje.

Lijepa supruga Javiera Bardema se ulaskom u novu godinu odlučila na promjenu imidža hrabrim šišanjem i svi se slažu da nije pogriješila.

zvijezda u madridu

Penelope Cruz ukrala pozornost u Chanelu od glave do pete

Pogledaj galeriju

Svoju blistavu kosu čokoladnosmeđeg sjaja ošišala je na voluminozni bob, a posvijetlila ju je pramenovima boje karamele i meda - oni su odlično istaknuli njezine smeđe oči i ten, što je sjajna opcija za sve brinete koje žele promjenu, no bez radikalnih izleta u svijet plavuša.

Riječ je o univerzalnoj frizuri koja se može nositi na bezbroj načina, a lagani uvojci daju bobu dodatnu voluminoznost.

Ovakav look dobro pristaje svima bez obzira imaju li 20 ili 50, a ovisno o raspoloženju, frizura može biti pomno isfenirana, stilizirana u blage valove, s razdjeljkom sa strane, ukrašena špangicama...