HELENA CHRISTENSEN

Kakva figura: Legendarna manekenka sve je oduševila izdanjem u kupaćem kostimu

30.03.2021 u 13:14

Bionic
Reading

Poznata danska ljepotica Helena Christensen 90-ih godina suvereno je vladala modnim pistama, a u petom desetljeću života i dalje osvaja pažnju svojim izgledom kojeg ponosno ističe na Instagramu

Poput brojnih kolegica, 52- godišnji danski supermodel svoju ljubav prema modi odlučila je pretvoriti u unosan biznis. Vlastiti modni brend pokrenula je u suradnji s dizajnericom i bliskom prijateljicom, Camillom Stærk, a odjevne komade i dodatke za koje je sama zaslužna redovito promovira zavodljivim objavama na Instagramu.

Da se nakon napuštanja modnih pisti i danas može pohvaliti zavidnom figurom, ponovno je potvrdila objavom serija fotografija na kojima pozira u izdanjima poput zavodljivog kupaćeg kostima, a novi modni editorijal i ovoga puta snimila je u vlastitom domu u New Yorku.

Ugledavši danskog supermodela u seriji novih fotografija, njezina vojska obožavatelja počastila ju je nizom komplimenata na račun izgleda, a svi se slažu kako se nije puno promijenila otkad je bila na vrhuncu slave.

  • +2
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia