HELENA CHRISTENSEN

Predmet žudnje: Prelijepu Dankinju osvojile tenisice za kojima luduju slavne i Hrvatice

05.02.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Atraktivna manekenka Helena Christensen u 90-ima je žarila i palila modnom scenom, a za nju vrijeme kao da je stalo pa se i danas može pohvaliti vitkom figurom i mladolikim licem

Otkako je globalna pandemija utjecala i modne trendove, lijepa je Dankinja također rado prigrila comfy stajlinge te se je najčešće može vidjeti u udobnim komadima poput traperica širih nogavica, toplih puferica, gležnjača ravnih potplata, tenisica...

Ljepotica koja živi na relaciji SAD-Danska, ove će godine proslaviti 52. rođendan no svi se slažu da se nije nimalo promijenila od vremena kad je bila na vrhuncu slave.

  • +2
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka neobične ljepote koje se mnogi sjećaju i iz spota Chrisa Isaaca 'Wicked Game', plijeni poglede i kad je izvan crvenog tepiha pa nije nikakvo čudo da je omiljena meta fotografa koji su je ulovili u opuštenom dnevnom izdanju dok je šetala psa.

Bivša Victorijina anđelica bila je jednostavno odjevena u pufericu i udobne traperice, a casual stajling je začinila prugastim šalom i tenisicama prepoznatljivog 'iznošenog' dizajna koje su već neko vrijeme omiljene među slavnim zaljubljenicama u modu poput Ane de Armas, Reese Witherspoon, Megan Fox, Hillary Duff, Selene Gomez....

Riječ je naravno o tenisicama talijanskog brenda Golden Goose koje već godinama ne silaze s trona najomiljenijih modela tenisica, a fashionistice ih rado uključuju u svoja dnevna izdanja.

Bivša Victorijina anđelica oduševljava i danas svojom vitkom figurom i mladolikim licem, a to je pokazala i svom seksi fotosessionu u donjem rublju u božićnoj kolekciji Victoria's Secreta.

U jednom je ranijem intervjuu istaknula kako je tajna njezine besprijekorne linije redovit trening u prirodi.

'Plivajte u moru, oceanu, rijeci... Pješačenje, trekking, cijepanje drva - sve je to sjajna tjelovježba koja zapravo uopće ne izgleda tako. Ove aktivnosti su zabavne i daju vam dobar osjećaj', savjetuje lijepa Helena.