NOVI TRENDOVI

Uske modele pospremite na dno ormara; ovoga proljeća bit će vam potrebne samo ove traperice

10.02.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Premda se već neko vrijeme priča kako je uskim i neudobnim modelima traperica zauvijek odzvonilo, stajlinzi legendarne manekenke Helena Christensen, bivše teen zvijezde Selena Gomez i glumice Katie Holmes dokaz su kako su traperice širih nogavica 'must have' ove godine

Zgodna brineta koja je uspješno pokrenula i svoju beauty liniju pod nazivom Rare Beauty, jedna je od onih sretnica koja po pitanju mode nikad ne griješi.

Iako je na crvenom tepihu uvijek u nekom besprijekornom izdanju, Selena i kad je u nekom casual stajlingu izgleda za čistu peticu.

Selena je ponovno pokazala kako je itekako upućena u trendove pojavivši se u nekoliko prigoda u cool traperica od ispranog trapera, a modni znalci osobito su pohvalili model sa strateškom rupom na koljenu.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Široke nogavica nude visoku razinu udobnosti, a čine i liniju vizualno vitkijom.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, takve traperice odlično se uklapaju u modne trendove iz 90-ih kad su se najviše nosili udobniji modeli širih nogavica i povišenog struka.

Ovakve modele obožava i Helena Christensen te nova street style ikona Katie Holmes koja ih uklapa u svoja cool dnevna izdanja.

  • +15
'Mamine' traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upravo će takvi modeli vladati u mjesecima koji su pred nama, pa ako ste u potrazi za novim trapericama nećete pogriješiti niti s takvim varijantama traperica.