SVE SE VIDI

Kako znati je li dobar u krevetu?

16.04.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Kako znati hoće li muškarac koji vam se svidio biti dobar u krevetu? Muškarčevu seksualnost i libido otkrivaju njegove životne navike, ali i oblik tijela. Vrijeme je da dobro otvorite oči

Neki muškarci su vrlo glasni i slatkorječivi, a uskim trapericama naglašavaju svoju muškost. To, međutim, ne znači da je on muškarac s jakim libidom koji će vas znati zadovoljiti. Tragove jake muške seksualnosti treba tražiti na drugim mjestima, s obzirom na to da je vrlo suptilna. Treba samo dobro znati gledati i otkrit ćete je li on seks-stroj ili muškarac koji vam neće moći pružiti zadovoljstvo.


Mišići su znak dobrog libida
Struk
Ima li on velik trbuh? Stručnjaci kažu da on doslovno seksualno isušuje muškarce. Naime, velik trbuh pokazatelj je smanjene razine testosterona, glavnog goriva libida. Muškarci s velikim trbuhom su često umorni, rjeđe imaju želju za seksom, a smanjuje im se i plodnost. Velik trbuh posebno je velik razlog za zabrinutost ako je muškarac stariji od 30 godina, jer je u dobi kada mu metabolizam sporije radi, a i prirodno mu se smanjuje razina testosterona. Ako, dakle, želite muškarca koji će vas znati zadovoljiti, tražite onog vitkog struka.

Mišići
Muškarci koji redovito vježbaju imaju jači libido, navode stručnjaci. Zašto? Tijelo za proizvodnju mišića treba testosteron pa ga dodatno proizvodi, a on pojačava libido. Ipak, oprezno. Neki muškarci redovito vježbaju, ali su mršavi i njihova razina libida nije visoka. Kako tvrde stručnjaci, muškarci s najboljim seksualnim potencijalom nisu pretjerano mišićavi, ali imaju lijepo i skladno tijelo.

Poroci

Izlasci, pušenje i alkohol nisu dobri prijatelji libida. Pušenje uzrokuje to da krv sporije i otežano protječe do penisa, što uzrokuje probleme s erekcijom. Alkohol pak katkad izaziva blagu depresiju koja smanjuje seksualnu želju, a ludi noćni izlasci remete bioritam i prirodnu ravnotežu tijela, što se itekako odražava na muškarčevu seksualnost. Visoki seksualni potencijal imaju oni muškarci koji piju vrlo umjereno, ne puše i ne uživaju u redovitim noćnim izlascima.

Testisi

Pravo stanje muškarčeva libida najbolje otkrivaju njegovi testisi. Svaki testis treba biti veličine oraha, a dobro je i da su podjednake veličine. Ako je jedan vidljivo manji od drugog, to znači da proizvodi manje sperme, a samim time utječe i na seksualnost muškarca. Mnogo otkriva i temperatura testisa. Ukoliko su jako topli, to nije dobar znak jer toplina smanjuje broj spermija.