BEZ VEĆIH TROŠKOVA

Kako staroj odjeći udahnuti novi život

24.01.2016 u 09:40

Bionic
Reading

Ušli smo u novu godinu i pravo je vrijeme da stanete na kraj odgađanju popisa zadataka koji će u vaš ormar dovesti tako potreban red. Iako sam postupak djeluje dosadno, definitivno će se isplatiti. Donosimo vam listu stvari koje biste trebali uvrstiti na popis za postizanje modne harmonije u pretrpanom ormaru

Stare hlače

Umjesto investiranja u novi par hlača, novu godinu započnite tako što ćete se pozabaviti onima koje se gomilaju u vašem ormaru. Ako posjedujete hlače koje su izgubile oblik, djelujući razvučeno i s predugim nogavicama, odnesite ih krojačici koja će ih jednostavnim porubljivanjem ponovno učiniti nosivim. Ili ih jednostavno skratite na trenutačno jako trendi dužinu do iznad članka i imat ćete chic hlače.

Stare cipele kao nove

Isto tako, postolar će na odličan način udahnuti novi život vašim starim cipelama. Svojim omiljenim čizmama, štiklama ili mokasinama podarite postolarski tretman u obliku poliranja koje će učiniti to da djeluju kao nove.

Zbogom pretrpanom ormaru

Ove godine napokon prestanite stvarati izgovore za pretrpani ormar. Do sada zasigurno posjedujete dovoljno znanja i vještina da znate kojim odjevnim komadima trebate reći - zbogom.

Pospremanje nakita

Kada govorimo o nakitu kao modnom dodatku, trebate se pažljivo odnositi prema njemu. Nakit nikada ne bacajte na jednu hrpu jer će se zapetljati ili uništiti, već ga čuvajte na estetski ugodan način, npr. na kakvom zgodnom stalku predviđenom za to.

Torbice i cipele

Zašto ove godine ne biste poveli veću brigu o torbicama i cipelama koje posjedujete? Kako ne bi izgubile oblik i sjaj, torbice i cipele je potrebno pravilno pohraniti na policama, stoga obratite posebnu pažnju na ove sitne, ali veoma bitne detalje kako biste im produljili životni vijek.

Klasični odjevni komadi

U ormaru vam nedostaju klasični komadi poput balonera ili košulje na pruge? Sada je idealno vrijeme da ih nabavite jer spomenuti odjevni komadi nikad ne izlaze iz mode. Ugrabite ih na aktualnim sniženjima i sigurno nećete požaliti. Osim toga, s nekoliko klasičnih komada u ormaru lakše ćete riješiti problem pretrpanosti i razlučiti čega biste se zauvijek trebali riješiti.