JOŠ JE FRAJER

Kako se veliki zavodnik nosi s godinama

30.10.2013 u 09:26

Bionic
Reading

Holivudski zavodnik Mickey Rourke možda je ušao u sedmo desetljeće života, no još uvijek se trudi biti u formi, a mišićavo tijelo pokazuje kako se trud u teretani itekako isplatio

Naime, 61-godišnji glumac snimljen je kako izlazi iz teretane na Beverly Hillsu u kojoj je odradio svoju uobičajenu rutinu.

U uskim sivim hlačama, običnoj majici i kožnoj jakni pokazao je mišićavo tijelo, no na licu mu se itekako vide tragovi godina, ali i tragovi bavljenja boksom, zbog čega se nekoliko puta trebao podvrgnuti estetskim operacijama lica.

Estetske operacije na licu učinile su ga gotovo neprepoznatljivim. Naime, zvijezda filma 'Hrvač', koji se profesionalno počeo baviti sportom 1991. godine, izjavio je kako je na većinu estetskih operacija otišao kako bi korigirao lice zbog ozljeda koje je dobio u sportu.


'Većinu operacija napravio sam kako bih sredio ožiljke nastale zbog boksa, no išao sam pogrešnom liječniku', rekao je za Daily Mail Rourke, dodajući kako je nos slomio dva puta, na njemu je imao pet operacija, a osim toga operirao je i smrskanu kost lica.

'Uzeli su mi hrskavicu iz uha kako bi mi mogli napraviti nos, a napravili su i nekoliko operacija jer mi tkivo nije zarastalo kako treba. To je bila jedna od najbolnijih operacija, ali bolniji su ipak hemoroidi', rekao je Mickey

No unatoč svim problemima holivudski zavodnik još uvijek ima prepoznatljiv šarmantni osmijeh.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci (filmovi M. Rourkea):
Besmrtnici
Smrtonosni hitac